Ervaar vrijheid als nooit tevoren met de aankoppelfietsen van Quickie. Of je nu wilt gaan sporten, je mobiliteit wilt vergroten of professioneel wilt gaan handbiken, er is altijd een oplossing die perfect bij jou past. Wanneer je fietst/rijdt met een aankoppelfiets van Quickie, zal je je afvragen waarom je het nog nooit eerder hebt geprobeerd.

Attitude Manual
Aankoppelfiets

De handbewogen aankoppelfiets voor recreatief gebruik
Lees meer
Attitude Hybrid
Aankoppelfiets

De handbewogen aankoppelfiets met elektrische ondersteuning
Lees meer
Attitude Power
Aankoppelfiets

De aankoppelfiets met power!
Lees meer
Attitude Junior
Aankoppelfiets

De juiste Attitude voor kinderen!
Lees meer


Gaat jouw hart sneller kloppen van snelheid? Rijd jij graag buiten in de natuur of wil je je dagelijkse mobiliteit vergroten en met het gezin er op uit trekken?
Dan hebben wij een gespecialiseerd aanbod aan aankoppelfietsen speciaal voor jou!

Alle QUICKIE aankoppelhandbikes worden ontworpen en geproduceerd om de kwaliteit van jouw rit te verbeteren, meer vrijheid te geven en beschikken daarnaast over uitstekende rijprestaties. Zoek jouw volgende sportfiets in ons assortiment aan stijlvolle aankoppelfietsen.

Met de aankoppelfietsen van QUICKIE ervaar je hoe vrijheid is met je lichtgewicht rolstoel! Of je nu wilt gaan sporten of je mobiliteit wilt vergroten, er is altijd een oplossing die perfect bij jou past. De Attitude Manual is licht van gewicht en sportief. Wil je tijdens het rijden elektrische ondersteuning? Dan is de Attitude Hybrid echt iets voor jou! Wil je toch liever volledig elektrisch, dan is dit geen probleem met de Attitude Power. De Attitude handbikes hebben een ruim aanbod aan oogstrelende framekleuren, waardoor je het gestroomlijnde ontwerp nog persoonlijker kan maken!