Of je nu valide of mindervalide bent, alles draait in het leven om Mobiliteit.

Hoe mobieler je bent, hoe makkelijker het vaak is / wordt in het dagelijks leven.

Wij vinden dan ook dat we de mobiliteit van mindervalide mensen met een hulpmiddel op maat kunnen vergroten. Hierdoor worden zij niet alleen mobieler maar vaak ook minder afhankelijk van anderen. Iets wat voor veel mensen erg belangrijk is. Kunnen gaan en staan, waar men wilt voor zover de lichamelijke beperkingen dit toelaten.

In het assortiment wat Mobiliteit en Sport u kan bieden zijn tal van mogelijkheden op het gebied van mobiliteit. Denk hierbij aan rolstoelen, sportrolstoelen, scootmobielen,  elektrische rolstoelen en rollators. Allen uiteraard afgestemd op uw wensen- en eisenpakket. Daarnaast heeft Mobiliteit & Sport zitkussens voor een optimale zit in haar pakket en kunnen zij ook in duwondersteuning voorzien voor uw handbewogen rolstoel, zodat niet alleen aan uw mobiliteit gedacht wordt maar ook aan de fysieke inspanning van uw eventuele begeleider.

Kijk voor alle mogelijke hulpmiddelen hier op onze website. Staat hetgeen u zoekt niet op onze website? Neem dan contact met ons op om te kijken of wij toch in uw wensen en eisen kunnen voorzien.