Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is logo-quickie-colour.svg

Ervaar vrijheid als nooit tevoren met de handbikes van Quickie. Of je nu wilt gaan sporten, je mobiliteit wilt vergroten of professioneel wilt gaan handbiken, er is altijd een oplossing die perfect bij jou past. Wanneer je fietst/rijdt met een handbike van Quickie, zal je je afvragen waarom je het nog nooit eerder hebt geprobeerd.

Handbikes van Quickie
Shark RT
Handbike

Puur rijgenot!
Lees meer
Handbikes van Quickie
Shark RT Performance
Handbike

Puur rijgenot!
Lees meer
Handbikes van Quickie
Shark RS
Handbike

Ontworpen voor en door Kampioenen!
Lees meer
Handbikes van Quickie
Shark RS Performance
Handbike

Ontworpen voor en door Kampioenen!
Lees meer

Gaat jouw hart sneller kloppen van snelheid? Rijd jij graag buiten in de natuur of wil je je dagelijkse mobiliteit vergroten en met het gezin er op uit trekken?
Dan hebben wij een gespecialiseerd aanbod aan vastframe handbikes speciaal voor jou!

Alle QUICKIE handbikes worden ontworpen en geproduceerd om de kwailteit van jouw rit te verbeteren, meer vrijheid te geven en beschikken daarnaast over uitstekende rijprestaties. Zoek jouw volgende sportfiets in ons assortiment aan strakke en snelle handbikes.

De vastframe handbikes van QUICKIE zijn geïnspireerd door de ervaringen van topsporters en ontworpen met de kennis van ervaren sportingenieurs.
Het innovatieve frame zorgt voor optimale rijeigenschappen en stabiliteit met een minimaal gewicht. Verder kan je met de instelmogelijkheden de handbike finetunen en met de lichtgewicht opties maximaal presteren. Het handbikeframe is ontworpen om topprestaties te behalen!
Er zijn verschillende modellen vastframe handbikes, namelijk de Shark RT en Shark RT Performance voor de echte tourliefhebbers met ambitie en de Shark RSShark RS Performance en Shark RS Attack voor professionele racers.